POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani!

50. tekmovanje mladih glasbenikov Republike Slovenije bo potekalo ob strogem upoštevanju ukrepov za preprečevanje širitve okužbe z virusom SARS-CoV-2. Občinstva ne bo. Vstop v glasbene šole, kjer bo tekmovanje, bodo imeli samo tekmovalci, njihovi mentorji in korepetitorji (starši žal ne).

Tekmovalci 50. tekmovanja TEMSIG lahko pridejo na šolo, kjer poteka tekmovanje, največ uro pred svojim tekmovalnim nastopom. Po tekmovanju naj se na šoli ne zadržujejo. Upoštevati je potrebno priporočila NIJZ (nošenje mask v skupnih zaprtih prostorih, ustrezna razdalja, higiena rok …). Rezultati tekmovanja bodo na ogled na spletni strani ZSGŠ najkasneje dve uri po zaključku kategorije. Razgovori z žirijo bodo potekali po videokonferencah (več informacij o pogovorih z žirijo bo na šoli, ker je tekmovanje).

Za tekmovalce discipline solfeggio bo Glasbena šola Vrhnika odprla vrata 20 minut pred začetkom pisnega dela. Za ustni del naslednji dan bo v glasbeni šoli možna priprava z mentorjem eno uro pred predvidenim tekmovalnim nastopom. Vse prosimo za upoštevanje varovalnih ukrepov proti širitvi Covida-19: razkuževanje in higiena rok, upoštevanje razdalje, uporaba zaščitnih mask. V primeru, da zaznate znake okužbe, v glasbeno šolo, prosimo, ne vstopajte.

Žiranti, mentorji in korepetitorji, ki se bodo udeležili 50. tekmovanja TEMSIG, morajo ob vstopu v šolo, kjer poteka tekmovanje, imeti pri sebi negativni PCR ali HAG test, ki ni starejši od 48 ur (zadostuje SMS potrdilo). Tisti, ki so bili bodisi cepljeni proti Covidu-19 ali pa so Covid-19 preboleli pred manj kot šestimi meseci, naj imajo s seboj potrdilo o cepljenju oz. prebolelem Covidu-19. Navedena dokazila veljajo kot ustrezni dokument v primeru inšpekcijskega nadzora. Upoštevati je potrebno tudi Odlok o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 (nošenje mask v zaprtih prostorih, ustrezna razdalja, higiena rok …).

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Komentarji so zaprti.